Scale Up Insights

Novinky, zajímavosti od nás i z celého světa o rostoucích (Scale Up) firmách a jejich skvělých počinech

ScaleUp Inside 1 – 30. května 2022

V krizi se ukáže, jak umíte pracovat se svým Cashflow

Read on


Fokus na cíle

Nejlepším způsobem, jak popsat dokonalou realizaci, je zaměřit se na správné věci a správně je dělat. Každý z nás tak občas pracuje. Nejdůležitější je každodenní pravidelnost, z týdne na týden. Jenže udržet to správné zacílení může být hodně náročné.

Read on

Firemní hodnoty

Říká se, že firemní kultura si umí dát sebelepší strategii k večeři a z mých zkušeností kouče ve firmách vím, že to je absolutní pravda. Můžete mít sebelepší strategii, ale pokud nebudete mít firemní kulturu, která ji bude podporovat, je vám k ničemu.

Read on

Rytmus mítinků

Absolvoval jsem už hodně mítinků, kdo vlastně ne. Mám téma? Napíšu jej všem do mailu nebo lépe pošlu asistentce aby připravila agendu. A nejlepší jsou pak závěry z těchto setkání „…na to si ještě musíme sednout…“. Takže vlastně další emaily, hledání termínů na další mítinky a hašení požárů. Znáte to?

Read on

Průvodce jak zvládnout a implementovat klíčové strategie v době “COVID-19” krize.

Reaktivní strategii již máme jistě všichni za sebou. Nejdříve jsme řešili jak připravit svůj tým na home office, nastavovali jsme nová bezpečnostní a hygienická pravidla a jak zajistit, aby se nám, v případě onemocnění, nedostala celá firma do karantény. To vše je již za námi. Nyní je však třeba zaměřit se intenzivně na proaktivní strategii a pracovat na tom, jak z celého příběhu COVID-19 odejít ještě silnější než před tím.

Read on

1