Srozumitelný přístup

Zdravý růst?
Musí být JAK měřitelný, TAK zjevný.

Každý může založit start-up, ale jen pár lidí ho promění v opravdový rostoucí byznys (scale-up). Přesto každá firma může aktivně plánovat a ovlivňovat svůj růst využíváním správného přístupu a použitím vhodných metod.

Co je ještě důležitější - zažít zdravý růst -krok za krokem- je zatraceně dobrý pocit. A to pro každého ve firmě. Protože vám umožňuje pochopit a lépe kontrolovat většinu opravdu důležitých aspektů procesu růstu.

Mimochodem, jsme naprosto přesvědčeni, že už máte většinu znalostí, které potřebujete k dalšímu důležitému kroku. Neboli jinými slovy, že máte všechny zásadní odpovědi. Chybí už jen správné otázky.

Toto vše můžete objevit a pozměnit s pomocí principů Scale up.

  • Smysl Co vlastně pro nás znamená dobrý růst?
  • Potenciál Co už v nás skutečně je ?
  • Zdroje Jak můžeme optimálně využít svůj potenciál?
  • Akce Jak se rychle a efektivně pustit do práce?
  • Růst Jak dosáhneme zdravého udržitelného růstu?

Rozhovor

Nový způsob myšlení
Jít rychle kupředu
Pět otázek pro zakladatele a partnery Scale up v Čechách ohledně nových výzev dnešního podnikání a jejich praktické pohledy na to, jak zvládat překážky ke zdravému a celkově vyrovnanému růstu.
join the scale up experience

Náš osobní závazek:

S metodou Scale Up, znovu získáte skvělý pocit, že máte naprostou kontrolu nad vývojem vaší firmy a nad určováním její budoucnosti. Se správným týmem v zádech ji rychle a sebevědomě povedete k mimořádnému a udržitelnému růstu.

Víte ještě, proč jste se stali podnikateli?

Chcete být svobodní a zvyšovat svůj potenciál tak, jak to považujete za správné? Ukázat, co je opravdu ve vás a ve vašich myšlenkách? Nekompromisně myslet jinak a porušovat pravidla, kdykoliv to dává smysl?

Chcete nadchnout lidi tím, co si myslíte a co děláte? Vytvořit tým lidí, kteří jsou ti praví pro vás a váš přístup a na které se můžete spolehnout v každé situaci? Opravdu zanechat stopu? Zaujmout lidi? Dát do toho všechno?

Jste dost hladoví a odvážní, abyste vyrazili za vlastím jedinečným úspěchem? Za tím, za kterým si budete pevně stát, mít nad ním kontrolu a nebudete dělat nic, co opravdu nechcete a přesto mít zjevný dopad na náš svět?

Bez ohledu na to,co vás motivuje, bez ohledu na to, čemu věříte a kdo jste. jsme naprosto přesvědčeni, že vy, váš tým a vaše firma už máte všechno, co potřebujete k dosažení zdravého růstu.

Získejte zpět svoji svobodu a ten úžasný pocit samostatné a neohrožené tvorby všeho, přesně tak, aby se to stalo něčím výjimečným, přímočarým a opravdovým -podobně jako šíp letící do terče.

Jakou roli v tom hrajeme my? Povedeme vás. Za využití skvělé metody, pragmatické a efektivní. Tisíckrát prověřené. Přesvědčte se sami! Vyzkoušejte to. Užijte se ten rozdíl. Přijměte naše pozvání k zahájení samostatného skutečného růstu v úžasném dobrodružství podnikání.

albamy natahuje
červený koberec po celém světě.
Tohle je pocit
opravdového růstu!
Pádné argumenty
Devět věcí, na které se můžete těšit v rámci neobyčejné komunity Scale Up.
  • 1 Dynamický růst S metodou Scale Up se Vy a váš tým zapojíte do "rychlonabíječky" rozvoje.
  • 2 Dokonalý přehled Navzdory vysoce dynamické situaci, ve které se octnete, vy a váš tým systematicky ovládáte všechny důležité oblasti.
  • 3 Jedinečná týmová práce Vy a váš tým máte správné lidi, správnou strategii a všichni táhnou za jeden provaz.
  • 4 Hodnotná svoboda Vy a váš tým budete mít opět čas na budování firmy – podle vašich představ.
  • 5 Efektivní učení Rychle vás zapojíme do činností a sdílení s ostatními.
  • 6 Účinná implementace Vy a váš tým máte v rukou jedinečné nástroje pro citlivé koordinování všeho.
  • 7 Přemýšlení bez hranic Vy a váš tým se naučíte myslet odvážněji než kdy dřív a naučíte se proměňovat myšlenky v činy.
  • 8 Jasné odlišení Vy a váš tým objevíte a uchopíte svůj potenciál ke skutečné unikátnosti
  • 9 Výjimečný výkon Vy a váš tým nadchnete lidi v rámci vašeho oboru tím, co děláte a jak to děláte.

WOW!

Nadchneme nebo vrátíme peníze
Jsme přesvědčeni o tom, co děláme. Pokud vy přesvědčeni nejste, můžete se spolehnout, že zaplatíte jenom za to, co pro vás má cenu.
Zjistěte více